Tarjontaa 6.2.2015

Quo Vadiksesta, jossa siis nyt olemme vapaaehtoishommissa, saa edullista etelä-intialaista kasvisruokaa maanantaista lauantaihin klo 13-14 60 rupian hintaan eli alle eurolla, ja joukkoa käy kiitettävästi.

Pirkko sai ruokaillessaan mieluisan tiedon, että Tiruvannamalaissa on hyvä ruotsalainen hieroja, Pia, ja että Saraswathi Ma, avataara, Saraswati-jumalan brittiläinen ilmestymä on tulossa kaupunkiin http://www.saraswathima.org. Pöytätuttavuus huomasi kuitenkin ruokailun lomassa nettivempaimestaan, että tämä inkarnaatio ei nyt päässytkään maahan, joten satsang siirtyy tulevaisuuteen. Pari päivää sitten huomasimme erään Ashramin ohi kulkiessamme ikkunan takaa, että kanadalainen John de Ruiter oli opettamassa todellisuuden kohtaamista http://johnderuiter.com/about/. Tuona hetkenä hän istui estradilla tuolissaan hiljaa, ja kuulijat salissa tuoleillaan hiljaa. Opettajia riittää!

Tiru(vannamalai)n tunnetuin ashram on kuitenkin ja ehdottomasti Sri Ramanashram (http://www.sriramanamaharshi.org). Olemme jo tavanneet useita Sri Ramana Maharshin, Tirun tunnetuimman opettajan seuraajia. Tähän traditioon tulemme tutustumaan ilmeisimmin täällä parhaiten. Olemme tavanneet jo kaksi vihittyä kristillistä pappia, jotka asuvat ja työskentelevät Ramana-ashramissa ja lisäksi useita muita seuimageraajia ja ihailijoita, muun muassa viime sunnuntain kotimessussa. Monet edesmenneen Sri Ramanan seuraajat ovat asuneet Tirussa jo kymmeniä vuosia. Hyvin yleinen Sri Ramanan devoutee-tyyppi on keski-iän varttuneemmalle puolelle hyvin säilynyt naisihminen. Toki muitakin on, mutta jostakin syystä tämä joukko erottui.

 

 

 

1 thought on “Tarjontaa 6.2.2015

  1. Upea kuva! – Onpa sulattelemista kaikessa! Kiitos, että saa hengaillaan mukana teidän matkassanne Ihmemaa Intiassa!

Kommentointi on suljettu.