Kuka, mitä?

Moi. Keväällä 2015 olin vaimoni kanssa Intiassa. Blogi alkoi siitä reissusta. Juttua löytyy näiltä sivuilta. Palattuamme  vappuna 2015 Suomeen päivitys on ollut verkkaista, mutta pikkuhiljaa karttuvaa. Harmittaa, kun en keksi, miten iPadilla ja iPhonella otetut kuvat näkyisivät kaikille oilein päin. Ratkaisu on vaiheessa.

Intiassa pystytimme telttamme jonnekin, soitimme huuliharppua tai vastaavaa ja seuraavana päivänä jatkoimme matkaa. Olimme  Tamil Naudussa kuukauden verran vapaaehtoistyössä. Minua kiinnosti oppisinko vielä vaari-ikäisenä ( En ole vaari, mikä johtuu siitä, että minulla ei ole lastenlapsia, mikä taas johtunee siitä, että minulla ei ole lapsia.) puhumaan eri tavoin ajattelevien ja uskovien kanssa häivyttämättä omaa identiteettiäni. Toinen asia, joka minua kiinnosti, on se, millä tavoin vähemmistökirkot (Sellainen kristillinen kirkko Intiassa tietty on.) asemoivat itsensä valtauskontoon nähden. Jatkan näiden miettimistä edelleen, nyt Suomessa.

3 thoughts on “Kuka, mitä?

  1. Vihdoin löytyi joku tuttu, joka käyttää WordPressia blogialustana! Sinulla ei näy follow-buttonia eikä Like- ym. tärkeitä buttoneita. Etkö halua käyttää niitä?

    1. Hei Pirkko. Olen totaalinoviisi WordPressin käyttäjänä. En tunne follow-buttonia enkä Like- ym tärkeitä buttoneita. Ehkä vielä joku opettaa tai opin itse.

Kommentointi on suljettu.